• 9/102020
  Η πρωτεργάτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Ελένη Μιχοπούλου δίνει “ΩΘΗΣΗ”!

  Η πρωτεργάτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Ελένη Μιχοπούλου δίνει “ΩΘΗΣΗ”!

  Με μήνυμά της, η πρωτεργάτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ελλάδα και πρόεδρος του Γ.Ο.Π.Φ. “Η Αρμονία, Ελένη Μιχοπούλου, δηλώνει την ενεργό συμμετοχή της στην ανεξάρτητη κίνηση “Ώθηση – Νέα Δυναμική και Ανάπτυξη στη Γυμναστική” (https://www.facebook.com/othisigymnastics) και στηρίζει την υποψηφιότητα του Χρήστου Ψαθά για τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

  Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ:

  “Από τη σαραντάχρονη ενασχόλησή μου στη Ρυθμική Γυμναστική, που υπηρετώ μέσα στη μεγάλη οικογένεια της Γυμναστικής, έχω αποκτήσει γνώση και σημαντικές εμπειρίες που αρκούν να αξιολογώ με αντικειμενικότητα κάθε πρωτοβουλία που περιέχει όραμα και προοπτική για την Ελληνική Γυμναστική.

  Ως εκπαιδευτικός στήριζα και στηρίζω τη νέα γενιά, που πιστεύει και οραματίζεται το μέλλον με διαφορετικό τρόπο από την παλαιότερη.
  Σε ένα περιβάλλον που όλα τα σωματεία αντιμετωπίζουμε ποικίλα προβλήματα, η Ελληνική Γυμναστική πλησιάζει στο κρίσιμο σταυροδρόμι και ασθμαίνοντας μας φωνάζει πως ήρθε η ώρα να την οδηγήσουμε στη θέση που της αξίζει. Μας δίνεται η ευκαιρία να το πετύχουμε όλοι μαζί αφήνοντας πίσω το δοκιμασμένο προεδροκεντρικό μοντέλο διοίκησης, αναδεικνύοντας μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ νέα διοίκηση που θα διαμορφώσει τους κανόνες λειτουργίας μέσα από το κυρίαρχο όργανο διοίκησης, τη Γενική Συνέλευση.

  Ύστερα από την αξιολόγηση των δεδομένων που διαμορφώθηκαν ενόψει των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας και έπειτα από ώριμη σκέψη, δηλώνω την ενεργό συμμετοχή μου στην ανεξάρτητη κίνηση “ΩΘΗΣΗ” και στηρίζω ως υποψήφιο πρόεδρο τον Χρήστο Ψαθά. Έναν νέο άνθρωπο, με ήθος και μακροχρόνια προσφορά στη Γυμναστική, που υπηρέτησε ως αθλητής και μέλος εθνικής ομάδας, προπονητής, διεθνής κριτής, αλλά και ως στέλεχος με διοικητική εμπειρία αφού κατέχει από το 2015 το αξίωμα του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος”

  “Αξιολογούμε το παρελθόν και οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον”

  Με εκτίμηση
  Ελένη Μιχοπούλου