• 23/062017
  9η Γιορτή Γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία»: Δέκα χρόνια λειτουργίας! (photos)

  9η Γιορτή Γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία»: Δέκα χρόνια λειτουργίας! (photos)

  Mε επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 9η Γιορτή της Γυμναστικής του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου.

  Οι αθλήτριες μας από 4 έως 18 ετών παρουσίασαν εξαιρετικές χορογραφίες και καταχειροκροτήθηκαν από τους 600 και πλέον θεατές.

  Την εκδήλωση παρακολούθησε ο κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Μαρία Νερούτσου, η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Μαρία Παπαδοπούλου, οι Ολυμπιονίκες Κλέλια Πανταζή και κα Ελένη Χρονοπούλου.

  Η φετινή γιορτή συνέπεσε και με τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

  Με την αφορμή αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΟΠΦ, αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει άτομα και φορείς που συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτή τη δεκάχρονη ανοδική πορεία του συλλόγου για να έχει σήμερα 240 αθλήτριες με πολλές διακρίσεις στα Εθνικά Πρωταθλήματα και σε Διεθνείς Αγώνες, και να απασχολεί 10 προπονήτριες. Οι άνθρωποι αυτοί συμμερίστηκαν το πάθος της προέδρου του Συλλόγου κυρίας Ελένης Μιχοπούλου για ανάπτυξη της ρυθμικής γυμναστικής στο Παλαιό Φάληρο κι επίσης στήριξαν το Συλλογο και στη καθιέρωση ενός διεθνούς τουρνουά στη πόλη του Παλαιού Φαλήρου, το APHRODITE CUP που στη 3η συνεχή διοργάνωση το 2017 είχε συμμετοχές από 23 χώρες.

  Έτσι λοιπόν, βραβεύτηκαν:

  ο κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου,ο οποίος με τη 10χρονη στήριξη και προσφορά του προς το σύλλογο συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του.

  ο κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχος, Παλαιού Φαλήρου,ο οποίος με την πολυετή στήριξη και προσφορά του προς το Σύλλογο συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του.

  η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,για τη στήριξη και προσφορά της προς το Σύλλογο που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του. Εκ μέρους της Περιφέρειας το βραβείο παρέλαβε η περιφερειακή σύμβουλος κυρία Μαρία Νερούτσου.
  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, η οποία με την 10χρονη στήριξη και προσφορά της προς το Σύλλογο συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του.Εκ μέρους της Ομοσπονδίας το βραβείο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Παπαδοπούλου.

  ο κ. Ντίνος Νικολαΐδης ,Πρόεδρος ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου,ο οποίος με την πολυετή στήριξη και προσφορά του προς το Σύλλογο συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του.

  ο κ. Νίκος Γιαννιός τ. Πρόεδρος ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου,ο οποίος με την αρχική στήριξη και προσφορά του προς το Σύλλογο συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του.

  ο κ. Νίκος Χαλαμανδάρης, τ. Πρόεδρος Π.Α.Σ Παλαιό Φάληρο, ο οποίος με την αρχική στήριξη και προσφορά του προς το Σύλλογο συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του.

  ο κ.Τριαντάφυλλος Ξένος, μέλος ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος με την αρχική στήριξη και προσφορά του προς το Σύλλογο συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του.

  Έπαινοι για τη συνεισφορά τους απονεμήθηκαν:

  1. στην εκπαιδευτικό κ. Μαρία Παπαδοπούλου, για τη συμβολή της στην ίδρυση και αρχική λειτουργία του συλλόγου
  2. στην δικηγόρο κ. Μαρίνα Πιτσινού, για την συμβολή της στην ίδρυση και τη δεκάχρονη στήριξη του συλλόγου ως Γεν. Γραμματέας

  3. στην Ολυμπιονίκη κ. Κλέλια Πανταζή για τη συμβολή της στην ίδρυση και αρχική λειτουργία του συλλόγου.

  4. στην προπονήτρια, κ. Ελίνα Παυλή για την συμβολή της στην ίδρυση και συνεχή στήριξη του συλλόγου

  5. στην Φυσίατρο κ. Ειρήνη Κοντοπούλου για την συμβολή της στην ίδρυση και συνεχή στήριξη του συλλόγου

  6. στον καθηγητή κ. Αδάμ Σωτηριάδη για την συμβολή του στην ίδρυση και συνεχή στήριξη του συλλόγου

  7. στην εκπαιδευτικό κ. Ρούλα Μπογέα για την συμβολή της στην ίδρυση και συνεχή στήριξη του συλλόγου

  8. στην εικαστικό Ιωάννα Μιχοπούλου για τις εικαστικές δημιουργίες της στα σκηνικά των προγραμμάτων και εκδηλώσεων του συλλόγου

  9. στην αρχιτέκτονα κ. Μαίρη Καραγεώργου, στέλεχος της ΕΤΑΔ, για την στήριξη του συλλόγου στο ξεκίνημα του.

  10.στην προπονήτρια κ. Αγγελική Κοτσώνη, πρώτη προπονήτρια του συλλόγου,για τη 10ετή καθοριστική συμβολή της, στην εδραίωση της Ρυθμικής Γυμναστικής στο Παλαιό Φάληρο.

  11.στην αθλήτρια Ευγενία Σαρίδη για τη 10ετή αδιάκοπη συμμετοχή της στις προπονήσεις και τους αγώνες της Ρυθμικής Γυμναστικής

  Η γιορτή μας τελείωσε με την απονομή του αναμνηστικού μεταλλίου των 10 χρόνων σε όλες τις αθλήτριες και με την ευχή του χρόνου να «είμαστε στο σπίτι μας», το νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου.

  Ευχαριστούμε τους γονείς που βοήθησαν στην οργάνωση της Γιορτής καθώς και το Δήμο Μοσχάτου για τη παραχώρηση της αίθουσας!

  Φωτογραφίες από την εκδήλωση (περισσότερες εικόνες θα βρείτε ΕΔΩ):