• 20/122018
    🎄🌟 Mαγικές στιγμές στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας! 🌟 🎄 (photos & videos)

    🎄🌟 Mαγικές στιγμές στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας! 🌟 🎄 (photos & videos)

    Με μία ονειρεμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, με πρωταγωνίστριες όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου μας και μπροστά σε 1.000 μικρούς και μεγάλους θεατές που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν», ξεκίνησε η περίοδος των εορτών για τον Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία»!

    Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, οι αθλήτριές μας παρουσίασαν ένα ξεχωριστό, γιορτινό υπερθέαμα, έχοντας την υποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», που εργάστηκαν ώστε η φετινή εκδήλωση να αποδειχθεί καλύτερη απ’ όλες!

    Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο δημαρχεύων και Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Αλέκος Πανταζής, ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος, τ. Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Ανδρέας Δούμας, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Π. Φαλήρου κ. Κωνσταντίνος Τεντόμας.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με το πρόγραμμα «Μαριονέτες» από τα παιδιά του προαγωνιστικού τμήματος, το οποίο επιμελήθηκε η Ελένη Δόικα, ενώ συνεχίστηκε με την παρουσίαση του παραμυθιού του «Καρυοθραύστη», που επιμελήθηκε η Βίκυ Ζούμπου, για να ακολουθήσουν τα χορευτικά χριστουγεννιάτικα προγράμματα από όλα τα τμήματα του συλλόγου, που κέρδισαν όλα τους το θερμό χειροκρότημα.

    Στο φινάλε, όλη η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος χόρεψε στους ρυθμούς του “Gypsy Balkan Hip Hop”, σε μια εκπληκτική χορογραφία που δημιούργησε η Ραλίτζα Βλαντιμίροβα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά!

    Και φυσικά, από μία τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει ο… Άγιος Βασίλης, που μπήκε με το έλκηθρό του και μοίρασε δώρα στα παιδιά, γράφοντας τον ιδανικό επίλογο!

    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες για το καταπληκτικό θέαμα που μας χάρισαν!

    Επίσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην κα Μαρίνα Καπόλα για τα δώρα που προσέφερε για τη λαχειοφόρο αγορά μας, στην Εθνική Λυρική Σκηνή για τις κούκλες που μας δάνεισε για το πρόγραμμα του «Καρυοθραύστη», στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, καθώς και στους εθελοντές γονείς, οι οποίοι συμμετείχαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν τις γιορτινές δράσεις μας, από το χριστουγεννιάτικο παζάρι και τη λαχειοφόρο αγορά μέχρι την ίδια τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

    Βίντεο από το φινάλε της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής μας:

    Στιγμιότυπα από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας: