• 20/072022
    Φινάλε αγωνιστικής περιόδου για τις Παγκορασίδες στον Χολαργο

    Φινάλε αγωνιστικής περιόδου για τις Παγκορασίδες στον Χολαργο

    Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα για τις αθλήτριες του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», που συμμετείχαν στην Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών, στον Χολαργό!

    Οι αθλήτριές μας έδειξαν διάθεση και γέμισαν εμπειρίες, που θα τις βοηθήσουν στην συνέχεια της απαιτητικής αλλά και όμορφης πορείας τους!

    Οι επιτυχίες δεν έλειψαν για τα κορίτσια του συλλόγου μας: Στις Παγκορασίδες με έτος γέννησης 2012 η Άννα Κοζάκου κέρδισε την 6η θέση στην μπάλα (επίπεδο Β’), ενώ στις Παγκορασίδες γεννημένες το 2013 η Νεφέλη Δήμου κατέκτησε την 5η θέση στο σχοινάκι και στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, καθώς και την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό (επίπεδο Β’), η Αλεξάνδρα Ταρτάρα την 6η θέση στο σχοινάκι και 7η χωρίς όργανο και η Κωνσταντίνα-Όλγα Σεβαστού μοιράστηκε μαζί της την 6η θέση στο σχοινάκι στο επίπεδο Β’.

    Συγχαρητήρια στις Παγκορασίδες Β’ Νικολέτα Ηλιοπούλου, Άννα Κοζάκου, στις Παγκορασίδες Α’ Αλεξάνδρα Ταρτάρα, Νεφέλη Δήμου, Κωνσταντίνα-Όλγα Σεβαστού, Σοφία Καρακατσάνη και στη Ναυσικά Βρατσάνου που συμμετείχε εκτός συναγωνισμού, όπως επίσης στις προπονήτριές τους Ελένη Κελαϊδίτη και Ιωάννα Τζιατζιά!