• 15/092019
    Το μήνυμα της Ελένης Μιχοπούλου για την απώλεια του Μπρούνο Γκράντι

    Το μήνυμα της Ελένης Μιχοπούλου για την απώλεια του Μπρούνο Γκράντι

    Ο αποχαιρετισμός της προέδρου του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία», κυρίας Ελένης Μιχοπούλου, στον επί 20ετία ηγέτη της FIG Μπρούνο Γκράντι, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019:

    «Η Παγκόσμια Γυμναστική έχασε τον Πρόεδρο που αγωνίστηκε και θεμελίωσε την οικουμενικότητα της Γυμναστικής μέσα από αρχές και δομές δικαιοσύνης,αντικειμενικής αξιολόγησης και αξιοκρατίας! Ανιδιοτελής με αστείρευτη αγάπη για τη Γυμναστική, την οποία υπηρέτησε με εντιμότητα από όλες τις θέσεις που κατείχε.
    Είχα την τιμή να συνεργασθώ μαζί του και να στηρίξω τις καινοτόμες προτάσεις του για τη δομή λειτουργίας της FIG από το 1998 και αργότερα ως μέλος του Συμβουλίου της FIG.
    Καλό Παράδεισο Μπρούνο!!!»

    Μάιος 2012: Ο Μπρούνο Γκράντι βρέθηκε στην Αθήνα και πραγματοποίησε μία παρουσίαση στους φοιτητές ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αρχαία Ολυμπία για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Αγώνων «Λονδίνο 2012». Δίπλα του στη φωτογραφία, από αριστερά, η κυρία Ελένη Μιχοπούλου, ως διδάσκουσα ΤΕΦΑΑ και μέλος του Συμβουλίου της FIG.