• 18/032019
    Τα κορίτσια του συλλόγου μας ξεχώρισαν στο 5ο Aphrodite Cup!

    Τα κορίτσια του συλλόγου μας ξεχώρισαν στο 5ο Aphrodite Cup!

    Μεγάλη ήταν η οργανωτική επιτυχία του 5ου Aphrodite Cup, αλλά εξίσου μεγάλες και οι αγωνιστικές διακρίσεις των αθλητριών του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» που συμμετείχαν στη διοργάνωση!

    – Η πρωταθλήτρια της προ-Ολυμπιακής ομάδας ΕΛΕΝΗ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό γυναικών και τρία επιπλέον μετάλλια στους τελικούς οργάνων (ασημένιο στην μπάλα και στις κορύνες, χάλκινο στο στεφάνι).

    – Η επίλεκτη ΚΟΡΙΝΑ ΛΥΚΑΚΗ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό νεανίδων (έτος γέννησης 2005) με εξαιρετική εμφάνιση.

    – Η επίσης επίλεκτη ΕΒΙΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ήταν και εκείνη πάρα πολύ καλή: Κατέκτησε την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό των νεανίδων με έτος γέννησης 2005.

    – Η ΜΑΡΙΑ ΦΑΤΕΕΒΑ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην μπάλα, στο Non-FIG Competition των νεανίδων με έτος γέννησης 2005.

    – Η ΣΟΦΙΑ ΓΚΙΡΚΙΛΗ είχε πολύ καλά πλασαρίσματα, παίρνοντας την 5η θέση στο σχοινάκι, στο Non-FIG Competition των γεννημένων το 2006 νεανίδων.

    – Θετική παρουσία είχε και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ, που συμμετείχε επίσης στο Non-FIG Competition των νεανίδων με έτος γέννησης 2006.

    – Υπέροχα και όλα τα κορίτσια του συλλόγου μας, που παρουσίασαν το καταπληκτικό χορευτικό “Gypsy Balkan Hip Hop”, σε χορογραφία της Ραλίτζα Βλαντιμίροβα!

    Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλες τις αθλήτριες του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» και στις προπονήτριές τους!

    *Ευχαριστούμε τον κύριο ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΓΚΑΛΟ για τις πανέμορφες φωτογραφίες!