• 3/122020
    Συνεισφέρουμε όλοι στο Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

    Συνεισφέρουμε όλοι στο Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

    Ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» καλεί τις αθλήτριες, τις οικογένειές τους και όλους φίλους του συλλόγου να συνεισφέρουν και φέτος στο Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς, που όπως κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και παράλληλα αποτελεί σημαντική δράση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Συσσιτίου του Δήμου μας.

    Οι ειδικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί φέτος η κεντρική εορταστική εκδήλωση του ανάμματος του Δέντρου, ωστόσο μπορούμε και καλούμαστε να στηρίξουμε όλοι αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσφοράς, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας ενόψει των εορτών.

    Από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00-13:00 & 17:00-19:00, θα μπορείτε να επισκεφτείτε το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς, ανά δύο άτομα, να προσφέρετε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου μας και να το στολίσετε με την αγάπη σας και την ευχή σας. Οι εθελοντές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, για την προστασία όλων μας.

    Για τη δική σας διευκόλυνση, συστήνεται να κλείσετε εκ των προτέρων ραντεβού με το Γραφείο Παιδείας του Δήμου (τηλ. 210 9815323).
    Εναλλακτικά, υπάλληλοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ή εθελοντές μπορούν να παραλαμβάνουν την προσφορά αγάπης από το σπίτι ή τον χώρο σας, κατόπιν ραντεβού το οποίο επίσης θα κλείνεται με το Γραφείο Παιδείας.

    Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανάψει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς, για ακόμα μία φορά, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, σύμφωνα με τις οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του covid-19, όπως αυτές θα ισχύουν την ημέρα εκείνη.

    Και η πιο μικρή προσφορά είναι μεγάλη! Με μάσκα, απολυμαντικό, αλλά πάνω από όλα με μάτια καλοσυνάτα που δεν κρύβει καμία μάσκα, θα χαρίσουμε στους συμπολίτες μας το χαμόγελο και την πίστη στο θαύμα των Χριστουγέννων!

    Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ!