• 31/012018
    Ο ΣΕΕΔΑ βράβευσε την προπονήτρια του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία», Ελίνα Παυλή

    Ο ΣΕΕΔΑ βράβευσε την προπονήτρια του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία», Ελίνα Παυλή

    Μία σπουδαία τιμητική διάκριση έλαβε η προπονήτρια Αισθητικής Γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία», Ελίνα Παυλή, η οποία βραβεύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ).

    Η Ελίνα Παυλή τιμήθηκε «για την ανάδειξη αθλητών που σημείωσαν εξαιρετικές διακρίσεις με τις εθνικές μας ομάδες το 2017», στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής της βασιλόπιτας του ΣΕΕΔΑ, που πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη εκδήλωση στην Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2018.

    Μέσα στο 2017, η κυρία Παυλή οδήγησε τις αθλήτριες Αισθητικής Γυμναστικής του Συλλόγου μας στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο διεθνές τουρνουά “Academic Cup” της Σόφιας, καθώς και την 5η θέση στο “Mediterranean Competition” στην Πάδοβα της Ιταλίας.

    Ο ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» έχει διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του τμήματος Αισθητικής Γυμναστικής, το οποίο όμως πρόκειται να επαναλειτουργήσει σύντομα, αμέσως μόλις συσταθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Γυμναστικής, έτσι ώστε οι αθλήτριες του Συλλόγου να έχουν την ευκαιρία για ακόμα περισσότερες διεθνείς εμπειρίες και διακρίσεις.