• 20/012020
    Ξεχωριστές στιγμές στην κοπή της πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» (PHOTO ALBUM)

    Ξεχωριστές στιγμές στην κοπή της πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» (PHOTO ALBUM)

    Με τον ομορφότερο τρόπο υποδέχθηκε το νέο έτος ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τις αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2019, καθώς και άλλες προσωπικότητες, στη λαμπρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/01) στον Πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

    Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Γιώργος Ασημακόπουλος και Αλέξανδρος Κορόμηλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Αλέξιος Αναγνωστόπουλος, Γεώργιος Βασιλείου και Κώστας Χαρδαβέλας, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και νυν βουλευτής, κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

    Επιπλέον, το Δ.Σ. του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» βράβευσε την εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Επίσημη Χορηγό της ομάδας αγωνιστικής Γυμναστράδας του συλλόγου, η οποία θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EUROGYM 2020” τον Ιούλιο στην Ισλανδία.
    Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ενώ την απονομή έκανε ο κ. Χατζηδάκης.

    Την τιμητική τους είχαν και οι αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες μέσα στο 2019, όπως επίσης η πρωταθλήτρια της Εθνικής Γυναικών του ατομικού και μέλος της προ-Ολυμπιακής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη, καθώς και οι αθλήτριες και προπονήτριες της Εθνικής ομάδας Νεανίδων Ανσάμπλ και Ατομικού, που διακρίθηκαν στο περσινό 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Νεανίδων.

    Παράλληλα, έγινε κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν ενεργά το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP, από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, οι ετοιμασίες για το οποίο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με στόχο να είναι το καλύτερο στην ιστορία του θεσμού.

    Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας από την πρόεδρο του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» κα. Ελένη Μιχοπούλου και με πολλές ευχές, ώστε το 2020 να αποδειχθεί ακόμα πιο επιτυχημένο για όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες του συλλόγου και να συνοδευτεί από αγωνιστική πρόοδο και πολλές σημαντικές διακρίσεις!

    Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με τη παρουσία τους!

    Στιγμιότυπα από την εκδήλωση κοπής της πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία»: