• 1/082021

    Μία δύσκολη χρονιά έκλεισε με επιτυχίες για τις αθλήτριες του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων, το οποίο διοργανώθηκε με εξαιρετικό τρόπο στο «δεύτερο σπίτι» μας, το Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

    Τα κορίτσια του συλλόγου μας (Σοφία Τσολαρίδου, Άννα-Μαρία Στεφανάτου, Νεφέλη Σκαμπά, Σοφία Γκιρκιλή) κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό.

    Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Σοφία Τσολαρίδου, που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα με κορύνες.

    Επιπλέον, η Σοφία Γκιρκιλή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό της κορδέλας.

    Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτριά μας Γιάνναρη Φιλιώ που πρώτη φορά συμμετείχε στη κατηγορία Νεανίδων και κατέβηκε στους αγώνες με το αδελφό σωματείο Φ.Ο. Καλαμάτας. Με τον ίδιο σύλλογο συμμετείχε και η Λάτου Παρή με καλή εμφάνιση στη μπάλα και τις κορύνες!

    Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου μας και στις προπονήτριές τους για την μεγάλη προσπάθειά τους και για την αγωνιστικότητα που έδειξαν, παρότι είχαν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα! Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, που στήριξαν τα παιδιά τους και τα βοήθησαν να παραμείνουν κοντά στο άθλημα που αγαπούν!

    Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ε.Γ.Ο. και στο προσωπικό της, που κατόρθωσε να φέρει εις πέρας ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που για πρώτη φορά διήρκεσε πέντε ημέρες μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.
    Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου, κ. Μιχάλη Κουμεντάκο, για την παραχώρηση της εγκατάστασης και για τη φροντίδα που επέδειξαν ώστε να υπάρχουν οι καταλληλότερες συνθήκες για τη διεξαγωγή των αγώνων.

    Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και ελπίζουμε ότι θα ανταμώσουμε τον ερχόμενο μήνα με υγεία και με καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι όπως την ονειρευόμαστε!