• 12/032018
    Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογό μας: Τρία μετάλλια στον προκριματικό Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων!

    Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογό μας: Τρία μετάλλια στον προκριματικό Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων!

    Οι αθλήτριες του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» κατέκτησαν τρία μετάλλια στον Προκριματικό Νότιας Ελλάδας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων!
     
    Σε μια διοργάνωση που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, στο καινούργιο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, οι αθλήτριες του συλλόγου μας ήταν καταπληκτικές!
     
    Ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» κατέκτησε τη 2η θέση στο σύνθετο ομαδικό νεανίδων με 156,300 βαθμούς, με την απονομή να γίνεται από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη.
    Ταυτόχρονα η Εβίτα Γιαννοπούλου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό με 54,150 βαθμούς και η Κορίνα Λυκάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό με 53,200 βαθμούς!
     
    Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας Ευγενία Σαρίδη (γυναίκες) και Κατερίνα Βούσουλα, Εβίτα Γιαννοπούλου, Ροζαλία Καλιντέρη, Κορίνα Λυκάκη, Μαρία Φατέεβα (νεανίδες), καθώς και στις προπονήτριές τους Μαρίνα Φατέεβα, Φωτεινή Κωτσοπούλου και Βίκυ Παπαστεφάνου!
     
    Ραντεβού στο 4ο “Aphrodite Cup” και φυσικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που θα φιλοξενηθεί ξανά στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, από τις 13 μέχρι τις 15 Απριλίου.