• 28/012019
    Λάμψη και χαμόγελα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» (photos)

    Λάμψη και χαμόγελα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» (photos)

    Με τον ομορφότερο τρόπο άνοιξε η νέα χρονιά για τον Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, όπου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, βράβευσε τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στις διοργανώσεις του 2018 και έθεσε ακόμα υψηλότερους στόχους για φέτος.

    Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, τα διοικητικά στελέχη, οι αθλήτριες, οι προπονήτριες, οι γονείς και όλοι οι φίλοι του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» απόλαυσαν μία ξεχωριστή γιορτή, κάνοντας τον απολογισμό της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το 2019 θα αποδειχθεί ακόμα πιο λαμπρό, σε όλα τα επίπεδα.

    Η εκδήλωση άνοιξε με το εντυπωσιακό χορευτικό “Balkan Gipsy Hip Hop” από τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος, για να ακολουθήσει η βράβευση των αθλητριών και των ομάδων που διακρίθηκαν στους περσινούς αγώνες.
    Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι αθλήτριες των κατηγοριών Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων και Προαγωνιστικού της Ρυθμικής Γυμναστικής, οι οποίες μεταξύ άλλων χάρισαν πέρσι στον Σύλλογο το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων, το ασημένιο μετάλλιο στην προκριματική φάση της ίδιας διοργάνωσης και συνολικά 40 μετάλλια σε διεθνείς και εθνικούς αγώνες στο Ατομικό της Ρυθμικής Γυμναστικής, ενώ επίσης βραβεύθηκαν οι δύο αγωνιστικές ομάδες Γυμναστικής για Όλους που σάρωσαν τα μετάλλια και τις διακρίσεις στο “EGO Astro Gym Contest” και στο “Cosmogym Contest”.

    Την κοπή πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αλέκος Πανταζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα κα. Μαρία Νερούτσου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Ανδρέας Δούμας, Κωνσταντίνος Τεντώμας, Μαρία Ζιάγκα, Μαρία Μιχαλοπούλου, Γιάννης Γουλιέλμος, Αλέξανδρος Κορόμηλος, τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Νίκος Γιανιός, Τριαντάφυλλος Ξένος, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, κα. Κορίνα Δαμουλιάνου.

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλες και όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με πολλές επιτυχίες!

    Φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου: