• 13/022023
    Λάμψη και υψηλές παρουσίες στην κοπή πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία»

    Λάμψη και υψηλές παρουσίες στην κοπή πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία»

    Σε μία ξεχωριστή γιορτή, ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τις αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2021 και 2022, την Κυριακή (12/02) στον Πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, οι Βουλευτές κ. Διονύσης Χατζηδάκης και κα Άννα Καραμανλή, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κα Δήμητρα Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Αλέκος Πανταζής ως εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου, καθώς επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Αλέξανδρος Κορόμηλος, Μιχάλης Μιχαηλίδης και Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟ.Α.ΚΕ.) κ. Μιχάλης Κουμεντάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Γιώργος Βασιλείου, Ανδρέας Δούμας, Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος, Κωνσταντίνος Τεντόμας, Μαρία Τρύφων, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΟ.Α.ΚΕ. κ.κ. Κώστας Βραχλιώτης, Τριαντάφυλλος Ξένος, καθώς και ο Χορηγός του Aphrodite Cup κ. Νίκος Χαλαμανδάρης.

    Η Πρόεδρος του συλλόγου κυρία Ελένη Μιχοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Καζαντζόπουλος έκανε μία αναδρομή στην τελευταία τριετία, που χαρακτηρίστηκε από πρωτόγνωρες συνθήκες και εμπειρίες: Από την πανδημία και τις προπονήσεις εξ αποστάσεως το 2020, την επιστροφή στους αγώνες το 2021 με συμμετοχή σε όλους τους εθνικούς αγώνες, αλλά και τη δυναμική παρουσία του συλλόγου το 2022, με την τέλεση του 7ου Aphrodite Cup, την ενεργή συμμετοχή στο οργανωτικό σκέλος του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής στο Φάληρο και την παρουσία των αθλητριών μας σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις.
    Παρούσες ήταν επίσης από το Δ.Σ. του συλλόγου η Γενική Γραμματέας κα Μαρία Καλλιντεράκη, η Ταμίας κα Βάσω Λουκάτου και η Έφορος κα Άννα Κοντοπούλου.

    Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της Ελένης Κελαϊδίτη, της Εβίτας Γιαννοπούλου, της Κορίνας Λυκάκη και της Κατερίνας Βούσουλα, αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής που είχαν σπουδαίες διακρίσεις τη διετία 2021-2022 στην κατηγορία Γυναικών και ολοκλήρωσαν την σταδιοδρομία τους έχοντας δοξάσει τον σύλλογό μας καθώς και τα χρώματα των Εθνικών Ομάδων Ατομικού και Ανσάμπλ.

    Αντίστοιχα έπαθλα απονεμήθηκαν αμέσως μετά στις αθλήτριες των μικρότερων ηλικιακά κατηγοριών που διακρίθηκαν στις εγχώριες διοργανώσεις Ρυθμικής Γυμναστικής της προηγούμενης διετίας.
    Τιμήθηκαν οι Νεάνιδες Σοφία Τσολαρίδου, Άννα Μαρία Στεφανάτου, Σοφία Γκιρκιλή, Νεφέλη Σκαμπά, Καρυοφυλλιά Γιάνναρη, η Κορασίδα Κατερίνα Ντούσικου, οι Παγκορασίδες Αριάδνη Μηνοπούλου, Νικόλ Ηλιοπούλου, Μαρίλια Μάλλη, Ναυσικά Βρατσάνου, Άννα Κοζάκου, Σοφία Καρακατσάνη, Νεφέλη Δήμου, Νάντια Σεβαστού, Αλεξάνδρα Ταρτάρα, όπως επίσης οι αθλήτριες των προ-αγωνιστικών κατηγοριών Εύα Λαφογιάννη, Ίριδα Μπαμπλέκη και Βάλια Μπισιέλα.

    Από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσε να λείψει η ομάδα Αγωνιστικής Γυμναστράδας του συλλόγου, που πέρσι έλαμψε στις διοργανώσεις Γυμναστικής για Όλους κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο εγχώριο Hellas Gym for Life Challenge στο Μετς, αλλά και το αργυρό μετάλλιο στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το European Gym for Life Challenge / EUROGYM που διεξήχθη στο Νεσατέλ της Ελβετίας (Αθλήτριες: Αριάδνη Μαρία Αθανασέα, Χριστίνα Αθανασιάδου, Ήρα Αλεξανδρή, Χρύσα Γαβαλά, Εμμέλεια Γεραπετρίτη, Κωνσταντίνα Γιαννακόδημα, Κωνσταντίνα Γκαγκαντέρου, Στυλιανή Δρίβα, Κωνσταντίνα Ευαγγελίδου, Σοφία Ευαγγελίδου, Κατερίνα Ζαλούμη, Μαρία Καπότση, Μελίνα Κόλλια, Μυρτώ Κορδούλη, Ευτυχία Κουβάκη, Εύα Κουρπαδάκη, Μαρία Ελένη Μαρτούλα, Άννα Μαρία Στεφανάτου, Ελένη Τσιρόγλου, Σταματία Τσούρη, Ανδριάνα Χαλδαίου, Έλενα Χριστογιώργου, Προπονήτρια: Αγγελική Κοτσώνη, Βοηθός: Άννα Παπαγεωργοπούλου, Αρχηγός αποστολής: Άννα Κοντοπούλου).

    Ειδική βράβευση έγινε στην Αγγελική Κοτσώνη, ενώ η διοίκηση του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» τίμησε επίσης τις προπονήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής και Γυμναστικής για Όλους Κική Ανανιάδου, Βίκυ Ζούμπου, Ραλίτσα Βλαντιμίροβα, Αθηνά Ρούπα, Ιωάννα Τζιατζιά, Ζωή Ντίτσιου, Ζωή Πουλοπούλου, όπως και τον Κωνσταντίνο Θεοτοκάτο, προπονητή του νεοσύστατου τμήματος Παρκούρ του συλλόγου, το οποίο απαρτίζουν παιδιά ηλικίας 5-8 και 9-12 ετών.

    Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, με τον προπονητή Παρκούρ Κωνσταντίνο Θεοτοκάτο να κερδίζει το φλουρί, καθώς και με το κάλεσμα προς όλους ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους το 8ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup από τις 10 έως 10 Μαρτίου, στο οποίο θα υπάρχει φέτος συμμετοχή – ρεκόρ με 250 αθλήτριες από 34 χώρες.

    Στιγμιότυπα από την κοπή πίτας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία»: