• 28/012016
    Κοπή Πίτας 2016

    Κοπή Πίτας 2016

    Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η  εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Στην εκδήλωση, η Πρόεδρος  της «ΑΡΜΟΝΙΑΣ» κ. Ελένη Μιχοπούλου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ βραβεύτηκαν οι αθλήτριες  που διακρίθηκαν . Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Δήμου Π. Φαλήρου, προλόγισε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης αναγνωρίζοντας το έργο μας και δηλώνοντας συμπαραστάτης στους στόχους μας για το 2016 ενώ παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό με τη σειρά τους οι:

    Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Ανδρέας Δούμας, Γιάννης Γουλιέλμος, Νικόλαος Γιάκοβλεφ, ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Αλέξανδρος Κορόμηλος, η Δημοτική Σύμβουλος  & Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Φύλων , κ. Ζάγκα Μαρία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βουλγαρέλλης Ιωάννης, Γιαννοπούλου Χαρά, Ξυνού-Κορακιανίτη Αγγελική, Βασιλείου Γεώργιος, Κανελλος Θεόδωρος, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΟΑ κ. Νικολαΐδης Ντίνος, η Διεθνείςς Κριτές Ρυθμικής Γυμναστικής κ.κ. Πανταζίδου Έφη και Μπούρα Σοφία,η Βουλυτής Β’ περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αυλωνίτου Ελένη και από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ» η κ. Λιακου Ελενη

    Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και εύχεται σε όλους Καλή και δημιουργική η νέα Χρονιά .