• 22/032021
    Εξελέγη στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. η Ελένη Μιχοπούλου

    Εξελέγη στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. η Ελένη Μιχοπούλου

    Την είσοδό της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, που θα έχει θητεία έως το 2024, εξασφάλισε η πρόεδρος του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», κυρία Ελένη Μιχοπούλου, συγκεντρώνοντας 30 σταυρούς προτίμησης στις εκλογές της Ομοσπονδίας την Κυριακή 21 Μαρτίου.

    Η κυρία Μιχοπούλου ήταν υποψήφια με την κίνηση «Ώθηση – Νέα Δυναμική και Ανάπτυξη για τη Γυμναστική», με υποψήφιο πρόεδρο τον Χρήστο Ψαθά, ο οποίος συγκέντρωσε 27 ψήφους σε σύνολο 93 σωματείων. Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Θανάσης Σταθόπουλος με 36 ψήφους και ακολούθησε ο Νίκος Προβιάς με 30 ψήφους.

    Μαζί με την πρόεδρο του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», στο νέο 15μελές Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. θα βρίσκονται ως μέλη ο κ. Ψαθάς, καθώς και η Βούλα Κουβάτσου, που επίσης εξελέγη.

    Παράλληλα, η κυρία Μιχοπούλου ήταν υποψήφια για τη θέση της τακτικής εκπροσώπου της Ε.Γ.Ο. στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και έλαβε 42 ψήφους, έναντι 44 ψήφων του απερχόμενου προέδρου της Ομοσπονδίας Θανάση Βασιλειάδη, ο οποίος και εξελέγη.

    Η Ελένη Μιχοπούλου σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα, που τη φέρνει ξανά στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. όπου είχε θητεύσει με επιτυχία επί σειρά ετών και στο παρελθόν, τονίζοντας τα εξής:

    «Μια νέα εποχή έχουμε στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Στο νέο δεκαπενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οκτώ νέα μέλη και επτά από τη παλιά διοίκηση, με την ευχή ότι αυτό το Δ.Σ. θα ανοίξει νέους δρόμους στα αθλήματα της Γυμναστικής και θα ξαναφέρει την Ελληνική Γυμναστική στο δρόμο των επιτυχιών!
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία που τίμησαν με τη ψήφο τους, τους εκπροσώπους της ΩΘΗΣΗΣ και έστειλαν τους Χρήστο Ψαθά – Βούλα Κουβάτσου – Ελένη Μιχοπούλου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η παρουσία μας θα είναι δυναμική και πιστή στις αρχές της κίνησής μας, προς όφελος αθλητών-τριών, προπονητών-τριών, σωματείων.
    Συγχαίρω τον Θανάση Σταθόπουλο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου, αλλά και τον Νίκο Προβιά και Χρήστο Ψαθά για την εκλογή τους στο Δ.Σ.. Συγχαίρω επίσης και όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη στο Δ.Σ., στην εξελεγκτική και δικαστική επιτροπή και ευελπιστώ στην εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της Ελληνικής Γυμναστικής!»