• 11/072019
    Εντυπωσιακή η 11η Γιορτή Γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία»! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

    Εντυπωσιακή η 11η Γιορτή Γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία»! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

    Οι αθλήτριες του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» έλαμψαν στην 11η ετήσια Γιορτή Γυμναστικής του συλλόγου μας, που έγινε και φέτος με τη συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου μας και την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

    Οι αθλήτριές μας παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα που επιμελήθηκαν οι προπονήτριες τους και καταχειροκροτήθηκαν.

    Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο τέως Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, ο νέος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ασημακόπουλος.

    Οι αθλήτριες του ΓΟΠΦ είχαν μάλιστα μία έκπληξη για τον κ. Χατζηδάκη, στον οποίο παρέδωσαν μία αναμνηστική αφίσα με φωτογραφίες και ευχαριστίες, όπου αποτυπώνεται η 12χρονη στήριξή του προς το σύλλογο και η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Ρυθμικής Γυμναστικής στο Παλαιό Φάληρο.

    Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση και αυτής της Γιορτής. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, για τη νέα σεζόν! Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο ΔΑΚ Π. Φαλήρου (ώρες 17:30 – 20:30). Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

    Καλό Καλοκαίρι!

    Η ομάδα Γυμναστικής για Όλους του συλλόγου μας παρουσίασε τη χορογραφία με θέμα «Η Βασίλισσα του Χιονιού και ο Μαγικός Καθρέφτης»:

    Φωτογραφίες από την 11η Γιορτή Γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία»: