• 23/012015
    Γινε κι Εσύ Εθελοντής!

    Γινε κι Εσύ Εθελοντής!

    Η ημερομηνία που θα γίνει το “Aphrodite Cup” πλησιάζει.

    Αυτό το διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από τον ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» και θα γίνει στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Φάληρο, είναι εγκεκριμένο από την FIG και την ΕΓΟ και είναι υπό την Αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου.

    Το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων και Εθνικών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό γι αυτό τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές έχουν φτάσει σε οριακά υψηλούς αριθμούς. Θα φιλοξενηθούν περίπου 16 χώρες από την Ευρώπη και την Ασία, με τους επίσημα συμμετέχοντες να είναι κοντά στα 370 άτομα από τα οποία οι 250 περίπου είναι αθλήτριες.

    Ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας και ιδιαίτερα τις μέρες διεξαγωγής του τουρνουά, 6-8 Μαρτίου, γι αυτό πρέπει να συγκεντρωθεί αρκετός αριθμός ατόμων που θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

    Καλούμε όλους τους  φίλους και φίλες λοιπόν που τους αρέσει η Ρυθμική Γυμναστική και όχι μόνο, να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

    Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία για λίγες μέρες να γίνουν μέλη μιας μεγάλης πολυεθνικής κοινότητας, να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το υπέροχο καλλιτεχνικό άθλημα αλλά και να συνεισφέρουν στη διεξαγωγή του.

    Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εθελοντή από εδώ

    και αφού την συμπληρώσετε να την αποστείλετε στο: [email protected]