• 30/082020
    Έναρξη εγγραφών αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 – Ενημέρωση για γονείς

    Έναρξη εγγραφών αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 – Ενημέρωση για γονείς

    Ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών αθλητριών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, η οποία προσδοκούμε ότι θα μας βρει όλους υγιείς, πιο δυνατούς και έτοιμους να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορωνοϊού. Οι εγγραφές θα γίνονται από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00 – 20:30, στον προαύλιο χώρο του «Σοφία Μπεφόν». Κατά τη διαδικασία των εγγραφών θα τηρούνται αποστάσεις, καθώς και όλοι οι κανόνες για την προστασία από τη νόσο Covid-19.

    Οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 στο «Σοφία Μπεφόν» και σε πρώτη φάση θα διεξάγονται τρεις προπονήσεις ανά εβδομάδα (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή), με μέγιστο αριθμό 18 αθλητριών ανά τμήμα.

    Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε στις νεαρές αθλήτριές μας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον άθλησης και σωματικής καλλιέργειας, θέτοντας την υγεία όλων ως την πρώτη προτεραιότητα!
    Κατά συνέπεια, σε κάθε προπόνηση θα τηρούνται αυστηρά και με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. και της αρμόδιας Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των αθλητριών μας, των προπονητριών μας και όλων των μελών της οικογένειας του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» από τη νόσο Covid-19.

    Επιπλέον, ο σύλλογός μας μελετά την καθιέρωση και διεξαγωγή συμπληρωματικών διαδικτυακών προπονήσεων, εφόσον προκύψει σημαντικό ενδιαφέρον εκ μέρους των αθλητριών και των γονέων τους.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον σύλλογό μας μέσω email στο [email protected], μέσω μηνύματος στο Facebook (https://www.facebook.com/gopfArmonia) ή τηλεφωνικά στο 210 9816708 για να δηλώσουν σχετικό αίτημα.

    Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα προπονήσεων στο «Σοφία Μπεφόν» ανά αγωνιστική και ηλικιακή κατηγορία, για τον μήνα Σεπτέμβριο:

    Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!

    Μένουμε Ασφαλείς – Μένουμε Υγιείς και Δυνατοί!