Δείτε ΕΔΩ το Καταστατικό του Γ.Ο.Π.Φ. «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»

Ημερομηνία 15/9/14

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τμημάτων Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής-Ρυθμικής Γυμναστικής για Όλους
και Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής 2014-2015

1. Προσέλευση στο μάθημα-προπόνηση: 15 λεπτά πριν την έναρξη

2. Όλες οι αθλήτριες, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, πρέπει να έχουν αθλητική ένδυση (κορμάκι-καλσόν- παπουτσάκια μπαλέτου ή ρυθμικής) και τα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο ή αλογοουρά.

3. Κάθε αθλήτρια πρέπει να έχει μαζί της ένα μπουκαλάκι νερό και μία μικρή πετσέτα.

4. Για τα παιδιά ηλικίας 4-6 χρόνων, θα πρέπει ένας γονιός να παραμένει στο χώρο αναμονής καθ΄όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

5. Για τα τμήματα της ΡΓ για όλους, τα μαθήματα αρχίζουν 15/9 και λήγουν 30/6.
Διακοπές Χριστουγέννων: 24/12 έως 2/1.
Διακοπές Πάσχα: Μ. Πέμπτη έως Τρίτη του Πάσχα

6. Για τα τμήματα της Αγωνιστικής ΡΓ& Αισθητικής, οι προπονήσεις αρχίζουν 1/9 και λήγουν 31/7.Οι διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα καθορίζονται από τις προπονήτριές τους, σύμφωνα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κάθε κατηγορίας.

7. Όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν σε 2 μεγάλες εκδηλώσεις: τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή(πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων) και τη Γιορτή της Γυμναστικής (20-30/6).

8. Η κοπή της πίτας πραγματοποιείται τον μήνα Ιανουάριο, όπου γίνεται απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και βραβεύονται οι αθλήτριες που διακρίθηκαν.

9. Κάθε χρόνο στο τέλος Ιουνίου γίνεται αξιολόγηση ικανοτήτων αθλητριών ηλικίας 6-7 χρόνων, από την οποία επιλέγονται αθλήτριες που θα στελεχώσουν το προαγωνιστικό τμήμα.

10. Το προαγωνιστικό τμήμα αποτελεί τη δεξαμενή για την συγκρότηση των αγωνιστικών ομάδων: Γυμναστράδας, Αγωνιστικής ΡΓ και Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

11. Η επιλογή των αθλητριών για τις αγωνιστικές κατηγορίες είναι ευθύνη των Προπονητριών.

12. Τα μαθήματα είναι κλειστά. Θα υπάρχουν ανοικτά μαθήματα για τους γονείς μετά από ενημέρωση της αντίστοιχης προπονήτριας.

13. Όταν ένα παιδί έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να συμμετάσχει στο μάθημα-προπόνηση πρέπει να ενημερώνεται άμεσα η προπονήτρια του.

14. Η αίτηση εγγραφής των αθλητριών στο σύλλογο πρέπει να συνοδεύεται και από γνωμάτευση Υγείας, του αρμόδιου γιατρού, που τους επιτρέπει να αθληθούν.

15. Οι συνδρομές καταβάλλονται το πρώτο 15νθήμερο του μήνα.

 


Kατεβάστε το κανονισμό 2014-2015 σε μορφή .pdf