• 6/092017
    Ευχαριστίες του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» για τη διάκριση της Ελένης Κελαϊδίτη στο Πέζαρο

    Ευχαριστίες του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» για τη διάκριση της Ελένης Κελαϊδίτη στο Πέζαρο

    Με σημαντική διάκριση για την αθλήτρια μας Ελένη Κελαϊδίτη, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Πέζαρο.

    Η επιτυχία αυτή, μας θέτει όλους, Συλλόγους και Ομοσπονδία μπροστά σε κρίσιμες για το άθλημα αποφάσεις, καθώς για πρώτη φορά, μετά από 38 χρόνια, η τεχνική προετοιμασία της μοναδικής αθλήτριας που εκπροσώπησε την χώρα μας, δεν έγινε με αποκλειστική ευθύνη της Ε.Γ.Ο. αλλά από το Σύλλογο με τη καθοδήγηση της διακεκριμένης προπονήτριας Μαρίνας Φατέεβα και προπονήτριας του συλλόγου μας, έχοντας τη συνεργασία και τις κατευθύνσεις της Ομοσπονδίας.

    Στο πλαίσιο αυτής της ευθύνης , δυσανάλογης για ένα σύλλογο, εξασφαλίσαμε, πέρα από την προπονήτρια και την υποστήριξη της αθλήτριας και σε τομείς καθοριστικούς για την επίτευξη των στόχων. Για το λόγο αυτό επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τη Φυσίατρο κα Νίνα Κοντοπούλου, πρώην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας ΡΓ για την ιατρική υποστήριξη, την αθλητική Ψυχολόγο Βαρβάρα Μαγνησαλή, Ολυμπιονίκη ΡΓ, αλλά και το Φυσικοθευραπευτικό τμήμα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ιδιαίτερα τη φυσικοθεραπεύτρια Ιουλία Βέρτα.

    Έχοντας πλέον την εμπειρία αυτή, θεωρούμε ότι, για όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής που εντάσσονται στην κατηγορία επίλεκτων με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους, η τεχνική τους προετοιμασία πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου με ευθύνη της Ομοσπονδίας!

    Το κάθε σωματείο είναι το «κύτταρο» του αθλητισμού και έχει το μεγάλο και ουσιαστικό ρόλο της ανάπτυξης του αθλήματος μέσω της ανεύρεσης κι ανάδειξης των ταλέντων του αθλήματός μας!