• 5/022016
    Γίνε κι εσύ Εθελοντής

    Γίνε κι εσύ Εθελοντής

    Η ημερομηνία που θα γίνει το “Aphrodite Cup” πλησιάζει.

    Αυτό το διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα από τον ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» και το Δήμο Π. Φαλήρου και με την υποστήριξη της ΕΓΟ, θα γίνει και φέτος στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Φάληρο και είναι εγκεκριμένο από την FIG.

    Το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων και Εθνικών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό γι αυτό τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές έχουν φτάσει σε οριακά υψηλούς αριθμούς. Εφέτος θα φιλοξενηθούν περίπου 17 χώρες από την Ευρώπη και την Ασία, με τους επίσημα συμμετέχοντες να έχουν ξεπεράσει τα 370 άτομα από τα οποία τα  240 περίπου είναι αθλήτριες.

    Ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας και ιδιαίτερα τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά, 11-13 Μαρτίου, γι αυτό πρέπει να συγκεντρωθεί αρκετός αριθμός ατόμων που θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

    Καλούμε όλους τους  φίλους και φίλες λοιπόν που τους αρέσει η Ρυθμική Γυμναστική και όχι μόνο, να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

    Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία για λίγες μέρες να γίνουν μέλη μιας μεγάλης πολυεθνικής κοινότητας, να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το υπέροχο καλλιτεχνικό άθλημα αλλά και να συνεισφέρουν στη διεξαγωγή του.

    Αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

    Αίτηση Εθελοντή